Previziuni karmice 14-20 august 2017. Două zodii vor fi în mințile tuturor

Previziuni karmice 14-20 august 2017: Doua zodii vor fi in mintea tuturor.

FECIOARA SIVARSATORUL VOR FI PE BUZELE TUTUROR

Fecioara va reusi sa isi popularizeze numele intr-un mod care poate naste invidii serioase. Acest nativ a trecut deja intr-o noua etapa a vietii, iar surprizele placute incep sa se vada de acum. Poate trai cateva crispari pe plan emotional in Casa Prieteniei, insa ele sunt menite sa faca lumina.

Orice ghiont primit este benefic in aceasta perioada cand Fecioara ajunge sa fie extrem de puternica. Varsatorul, pe de alta parte, isi va inscrie trairile sub umbrela hedonismului. Va fi una din zodiile ce le va ocupa mintea celor din jur deoarece ii va impresiona sau chiar soca prin felul in care va reusi sa isi traiasca placerile.

BALANTA PRIMESTE MULTE BUCURII DE LA CEI DRAGI

Balanta va fi cadorisita cu afectiune, atentie si multa vorba dulce. Prietenii si rudele vor fi alaturi de acest semn zodiacal intr-o perioada in care deznadejdea a pus stapanirea pe gandurile sale. Balanta primeste sprijin exact in momentul in care considera totul pierdut.

SCORPIONUL PIERDE BANI, SAGETATORUL II FACE

Scorpionul sta sub nori negri din punct de vedere financiar. Toata saptamana va trebuie sa apeleze la imprumuturi pentru a initia anumite proiecte. De asemenea, va trebui sa fie cat mai consecvent posibil pentru a-si pune deoparte idei profitabile realizabile.

Sagetatorul, in schimb, face suficienti bani incat sa isi permita o saptamana de rasfat, de lux, asa cum ii place. Se contureaza o perioada de negocieri importante care vor garanta salturi in cariera.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

1


1 comentariu

 1. carmen , 6 iulie 2016 la 10:36

  SE BAT CAP IN CAP
  SCORPION Financiar, banii se aduna cum nici nativii acestei zodii nu sperau.
  pagina 2 Scorpionul sta sub nori negri din punct de vedere financiar. Toata saptamana va trebuie sa apeleze la imprumuturi pentru a initia anumite proiecte. De asemenea, va trebui sa fie cat mai consecvent posibil pentru a-si pune deoparte idei profitabile realizabile.
  Mizerii
  Veti spune “depinde de astrograma fiecaruia”