Horoscop Minerva Vărsător 13 – 19 august 2017

Vărsător – acum că problemele financiare s-au rezolvat în mare parte, putem spune că Vărsătorii au învăţat pe pielea lor ce înseamnă să nu ştii să ții de bani, cum am mai spus, au cunoscut perioade în care nu ştiau ce să facă cu banii, acum sunt în perioada în care aleargă după ei şi cred că de astă dată au învăţat, cu prisosinţă, că trebuie să faci ceva și pentru tine nu doar pentru ceilalți.

Horoscop săptămânal Minerva 13-19 august. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este o corecţie pe care le-a aplicat-o tandemul Uranus – Pluto, pe deoparte şi Soare – Mercur pe de alta, noroc că nu uită alţii de ei. Acum un Zmeu şi un trigon în semne de Apă le redau încrederea în sine și îi dăruiesc cu aceea forță spirituală care îi face să treacă dincolo de aparența lucrurilor.

Le-am mai spus cred, că multe din noroacele lor se petrec la drum, pe neştiute, în cabinete secrete ar spune unii, aşa că, să nu fie comozi şi să plece dacă este nevoie pentru că se conturează colaborări cu şanse de trai îndelungat. Poate fi vorba şi despre Vărsătorii care studiază la universităţi din străinătate şi care acum îşi pot demonstra originalitatea.

Poate fi vorba şi despre un proces de ascensionare profesională lent, de la care, unii nu mai aşteptă nimic bun dar care să îi aducă în impostaza de câştigători, de beneficari ai unor bonităţi de tipul repunere în drepturi sau recompense meritate care acum li se întorc. Problema este cum vor ştii ei să profite de această ipostază.

Pe 14 august, pot primi veşti legate de locul de muncă, o propunere pe care nu au luat-o niciodată în calcul pentru că nu îi interesa, dar modul în care le va fi prezentată acum le va stârni curiozitatea şi se pot pomeni că tot bagajul de vise privind cariera ia un alt drum, de multe ori diamentral opus celor propuse. De asemenea, au şansa propunerii unor mici contracte, slujbe temporare care însă să le bage în buzunar bani serioşi.

Pe 17 august, cu aplomb şi cu tupeu, îşi vor prezenta ideile într-un cadru restrâns – şedinţă sau o convocare în biroul directorului, stârnind uimire dar şi simpatie datorită modului în care ştiu să-şi prezinte opinia, argumentaţia împletindu-se armonios cu un simţ al umorului care le permite să întindă coarda mai mult decât ar fi făcut-o alţii.

18 august îi poate aduce în ipostaza de creatori, materializând originalitatea ideilor într-un proiect care şi pe ei îi va uimi, nu atât pentru admiraţia care au provocat-o cât mulţumindu-şi lor pentru viteza de reacţia cu care au acţionat, salvând aparenţele, şi care promite să le bage sume frumuşele de bani în buzunar. Nu ar trebui să ne mire nimic pentru că aceştia sunt Vărsătorii.

Pe 19 august să fie atenţi că disputa cu o femeie – mamă, soră, iubită, protectoare, le cam taie aripile şi îi obligă să devină realişti, să nu mai viseze cai verzi pe pereţi ci să aprecieze realitatea obiectivă.

Această trezire la realitate se datorează în mare parte tandemului Pluto – Jupiter, trigonul dintre conjuncţia Lună Neagră – Saturn și Soarele conjunct cu Nodul Nord şi cu Marte. Apoi, trigonul dintre conjuncţia Lună Neagră – Saturn care îi mai calmează şi îi face să privească lucrurile mai atent şi Uranus care le dă ghes să acționeze îi face totuşi conştienți de ideea că fără muncă nu se poate, că lucrurile se mişcă într-un anumit ritm şi dacă nu vor fi atenţi la modul cum îşi gândesc acţiunile viitoare pot pierde tot ce au câştigat până acuma.

Atenţie la problemele cardiace datorate temperatrilor ridicate și la odihnă!!

0