Horoscop Minerva Gemeni 13 – 19 august 2017

Gemeni – se risipesc norii, cât de cât şi se mai liniştesc apele. Rămâne încă viciată relaţia cu banii mai ales că au conjuncția Luna Neagră – Saturn în Casa afacerilor dar și a banilor partenerului de viață, dar toate vor reveni încet, încet la normal.

Horoscop săptămânal Minerva 13-19 august. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cred că au învăţat o lecţie destul de neaşteptată legată de modul de aţi câştiga existenţa, au învăţat să nu mai aştepte să le vină banii ci să plece în recuperarea lor. Oricum rămân încă afectate relaţia dintre Casa prietenilor şi susţinătorilor unde este Chiron care face pătrat cu Saturn şi Luna Neagră prin care încearcă să-l provoace pe Taur să găsească resursele interioare ca să vindece rana unei copilării grele.

Intră în joc și Careul în T dintre Jupiter – Pluto şi Venus

Luni, pe 14 august, atenţie la conflictele de la locul muncă, fie că este vorba despre familie, fie despre cei cu care lucrează. De asemenea, poate fi vorba despre pierderea unui contract sau să constate cu năduf că nu au fost atenţi atunci când au semnat o serie de hârtii şi ar putea să se trezească fără nici un ban.

În schimb, au energia să facă alţii şi cred eu, acesta este aspectul important. Continuă să pluseze la capitolul creativitate, iar 16 august ar putea să îi aducă nu doar bani ci şi recunoaşterea talentelor şi chiar un contract pe o perioadă determinată, contract pe care eu îi sfătuiesc să îl accepte.

Interesant din acest punct de vedere este reflexul Uranian, care pare să îi pună în situaţii noi pentru care ei trebuie să găsească soluţii. Şi o vor face. De asemenea, atenție la pătratul Jupiter – Pluto care vizează banii, investițiile, mai precis achizițiile – teren sau imobil, la drum, străinătate sau în ţară şi care declanșează adevărate furtuni, în familie.

Ziua de 17 august le poate aduce confirmarea că ceea ce fac este bine, încă un motiv ca starea lor interioară să cunoască reconfigurări afective neaşteptate.

Comunică bine, iar trigonul de Foc pare să atragă atenția asupra iluziilor legate de locul de muncă. Să facă ceea ce le spune intuiția. Părerea mea este că aspectul vorbeşte şi despre acceptarea propriei condiţii şi despre dispariţia fricii şi de aici renunţarea la exagerări, la minimalizări sau la minciună.

Vineri, 18 august, îi poate confrunta cu un proces de dezintegrare socială care vizează locul de muncă al unor native Gemeni care vor renunţa la serviciu în ideea că în străinătate le va merge mai bine.

Într-adevăr aşa este, dar să fie atente că pot pierde relaţia pe care o au, deoarece partenerul nu va fi de acord cu această plecare şi va pune condiţii. Sper ca ele să ia decizia cea bună şi nu să se lase orbite de orgoliu.

Financiar nu stau prost şi nici nu cred că vor sta în viitorul apropiat. Sunt pe val acum, în sensul că multe dintre opţiunile lor vizând cariera şi profesia se vor concretiza cât de cât în următoarele săptămâni.

Ca sănătate, doamnele se plâng de dureri de spate sau să fie atente pe unde calcă să nu facă vreo entorsă ori chiar o fractură, domnii să fie ceva mai atenţi la ceea ce mănâncă.

0