Horoscop Minerva Capricorn 13 – 19 august 2017

Capricorn – săptămâna este una ca şi cum ar fi prinşi între două ape fără putinţa de a se agăţa de vreun colac de salvare. Lecţiile lor ţin de deciziile luate şi acţiunile din ultimii 7 ani ale căror consecinţe, iată, i-a ajuns din urmă şi i-a pus pe foarte mulţi în situaţii jenante, în situaţii irevocabile din care nu au cum să mai dea înapoi.

Horoscop săptămânal Minerva 13-19 august. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Împinşi de val trebuie să-şi urmeze drumul, trebuie să analizeze de ce au pierdut poziţia socială avută sau funcţia la care au ţinut atât, de ce au refuzat sfaturile atunci când se impuneau, de ce s-au crezut stăpânii lumii într-un moment deloc prielnic.

Chiar dacă disonanţa dintre Jupiter și Pluto nu îi slăbeşte şi îi obligă la reevaluări şi la plăţi, la propriu, Uranus în pătrat cu conjuncția Venus este cel care agită apele. Unele soluţii vin din partea familiei, în special a partenerilor de viaţă şi ar fi bine să le accepte, să lase încăpăţânarea deoparte.

17 august aduce o şansă, mică e drept, de a pune pe masă dovezile care să îi disculpe sau soluţiile care să le menajeze nervii ori să îi repună în funcţiile păe care le-au deţinut până nu demult. Să nu jubileze și să nu se bucure, pot jubila abia după 5 septembrie, încolo. A, și încă ceva, aceste decizii sunt de reparație morală, nu aduc și certitudinea că vor revenii pe pozițiile în care au fost.

LUni, pe 14 august se confirmă aspecte care ţin de o ancheta, se limpezesc circumstanţele în care s-au petrecut lucrurile, moment numai bun să-şi mai tragă şi ei sufletul. Trigonul de Foc dintre conjuncția Nodul Nord – Soare, conjuncția Luna Neagră – Saturn și Uranus sugerează că au scăpat ca prin urechile acului de un mare pericol sau, dacă privesc susţinerea pe care o aduce Chiron, vor conștientiza o serie de aspecte legate de aspectele relației cu părinții dar și cu copiii lor sau se încheie un proces spiritual, intim care sugereză perisabilitatea unor lucruri dar mai ales trecerea timpului.

Mai poate fi vorba despre o reparaţie morală reprezentată de o sentinţă prin care o sumă de bani le este returnată de către instituţia în care au lucrat ori că celor care au fost promovaţi recent în funcţie au primit şi confirmarea, validarea oficială pentru asta.

Pe 16 august vor da dovadă de înţelepciune şi se vor constitui în confidenţii de taină a mai tinerilor lor colegi sau chiar şefi cee ce le va dezveli o altă latură a personalităţii lor, aceea de consilier pe probleme personale şi aici vorbesc despre acei Capricorni care activeză în domenii de dezvoltare personală – psihologi, psihiatri, profesori, pedagogi, educatori ş.a., aspect care se menține de câteva săptămâni bune.

Ziua de 18 august este menită să limpezească multe lucruri şi să reaşeze chiar şi dacă numai vremelnic ambasadele în conflicte aparent iremediabile, cu soluţii de înaltă clasă chiar şi pentru Capricorni.

Trigonul în semne de foc spune că trebuie să-și concentreze energia spre aspectul spiritual al vieții. Până și pe ei îi va uimi capacitatea lor de a înţelege anumite aspecte, obscure sau ocultate din spatele unor situaţii de aşa numită criză. Sfîrşitul de săptămână chiar dacă va fi unul mai liniştit continuă să fie umbrit de întâmplările ultimelor săptămâni.

Să mănânce nu doar să mediteze altfel metabolismul lor o va lua razna.

0