Horoscop Minerva 10-16 septembrie 2017 – Taur

Taur – Vor face foarte multe eforturi să pună în practică o idee, posibil să ţină de studiu, posibil de credinţa sau de un drum.

Oricum blocajele se regăsesc încă la nivelul relaţiilor cu străinătatea, în special pentru cei care lucrează în comerţul exterior sau au afaceri cu străinătatea.

Relaţonal, totuşi lucruri sunt ceea ce trebuie să fie; maturii şi vârstnicii comunică excelent ceea ce nu aş putea spune despre tineri care par iritaţi de lecţiile pe care le primesc permanent.

Trebuie să înţeleagă că dacă vor să-şi atingă scopurile, trebuie să plece urechea şi să asculte iar pe de altă parte, să ştie să comunice.

Pe 11 septembrie, iau şi ei decizia de a începe să-şi cearnă prietenii şi oamenii de încredere, ba mai mult vor avea revelaţia, că cei care i-au promis că îi ajută le-au pus, de fapt, mereu piedici. Profesional îşi au destinul în propriile mâini, dacă ştiu cum să pună problema sau să-şi prezinte priectele, vor avea parte pe 12 septembrie de un succes neaşteptat.

Să fie atenți și la Uranus încă în opoziţie cu Jupiter. Situații neașteptate de tipul diploma de studii falsă, dispută cu foștii dascăli, pierderea orelor la catedră ș.a. De asemenea, este pobil să se încheie un proces în favoarea lor.

Destul de bine susuţinut segmentul iubirii, fie întâlnesc perechea potrivită, fie, dacă sunt căsătoriţi, vestea că vor deveni părinţi îi va lua puţin pe nepregătite dar e vor bucura.

Totuşi, cuplurile cu vechime să fie atente cum joacă pe frontul familiei deoarece conjuncția Luna Neagră – Saturn este este destul de puternică şi dacă pe deoparte aduce lucruri bune, pe de alta le poate aduce probleme la care nici nu se gândesc, cum ar fi, de exemplu, separarea sau o boală neașteptată a partenerului de viață care le va da lor viața peste cap.

De asemenea, ziua de 14 septembrie este excelentă pentru cei care lucrează în domeniul marketingului sau trebuie să semneze un contract important, oricum profesional îşi revin în forţă sau ar trebui să-şi revină.

În continure, atenţie la alimentaţie dar şi la starea lor fizică de fiecare zi, frustrările sau supărările nerezolvate repercutează în special asupra sistemului digestiv!

Taguri: ,
0