Rămas bun, Stela Popescu!

Horoscop Minerva 10-16 septembrie 2017 – Săgetător

Săgetător – deşi, din multe puncte de vedere, drumul acestor nativi s-a deschis, tensiunile la nivel financiar şi de afaceri rămân actuale.

Foarte multă încrâncenare pentru a păstra lucrurile aşa cum sunt, dar din păcate încăpăţânarea nu are nimic în comun cu ambiţia. Tensiunile afectează bunul mers al afacerilor pentru că mintea lor a rămas centrată pe lucruri care nu mai funcţionează.

Pluto în Casa comunicării şi în pătrat cu Jupiter, operează la structurile intime ale psihicului şi dacă ei nu înţeleg că trebuie să renunţe la ceea ce este vechi şi perimat să să se plieze pe ceea ce este nou va duce nu doar la blocaje ci poate atrage riscul pierderii tuturor bunurilor dar şi a prietenilor şi susţinătorilor. Zile grele 11, 12, 13 septembrie.

Totuşi, pentru cei angajaţi, Mercur în Casa carierei alături de Venus, Marte şi Nodul Nord le mai îndulceşte niţel săptămâna făcându-i să uite de stresul cotidian.

Este bine că acasă lucrurile sunt calme, cel puţin zilele de 14 şi 15 septembrie şi le pot aduce surprize plăcute din parte copiilor celor căsătoriţi sau primesc vestea că în sfârşit, vor deveni părinţi.

Le-aş sugera când sunt la volan să nu se enerveze şi să lase să fie depăşiţi, chiar şi neregulamentar. Mi se pare firesc să se bucure de integritate – pe 11 şi 12 septembrie ar putea fi plecaţi undeva, în interes de servici. Le-aş sugera să fie atenţi în ce intră, nu de alta dar lucrurile pot lua o turnură neaşteptată, nu atât de legalitate cât de conştiinţă.

Pe de altă parte, încrederea în sine şi în ceea ce fac este atuul lor forte. Spuneam mai acum câteva luni că acesti nativi au intrat într-un cerc al destinului care presupune o reechilibrare de tipul după faptă și răsplată.

Când spun noroc mă refer la afacerile pe care le încheie, la ceea ce doresc să demareze, la investiţiile financiare pe care doresc să le facă, la familia pe care doresc să şi-o întemeze, la copilul care vor să li se nască iar acum este o periodă de planuri aşa că să se aşeze o clipă şi să mediteze.

La capitolul dragoste cum au obiceiul, încearcă să-şi impună voința lucru deloc agreat de cei din jur sau de parteneri, dar cei care știu cum să îi ia vor avea numai de câștigat.

Dacă este vorba despre afaceri, ştiu să asculte, vorbesc puţin, și prin tăcere, de regulă, conving cât sunt de buni. E bună o asemenea strategie pentru că are efecte fulminante. Deci atenţie la zilele de 12, 13 şi 14 septembrie. Poate şi încăpățânarea să-şi lase amprenta, iar conjuncția Luna Neagră – Saturn va tensiona şi mai mult atmosfera!

Pe 14 septembrie, cei care sunt singuri, mă refer la bărbaţi, ar putea să întâlni partenera visată, dar ca mai mareu există un dar, aceasta ar putea fi fascinată de jocul lor însă nu toate femeile sunt pregătite pentru un asemenea joc şi ar putea va visu să se transforme într-un veritabil iad.

Pe 15 şi 16 septembrie cei care ştiu că au probleme cu rinichii să aibă grijă, după cum le-aş sugera să fie atenţi la bolile cu transmitere sexuală – este a treia săptămână consecutiv când observa acest lucru, ştiut fiind că ei sunt iubăreţi din fire.

anismului decât ca un puseu de tensiune să le aducă lucruri grave, nu de alta dar curând vor trebui să se implice în lucruri mari care să le asigure viitorul mult timp de acum înainte.

Taguri: ,
0