Rămas bun, Stela Popescu!

Horoscop tiganesc aprilie 2017

Horoscop tiganesc aprilie 2017. A patra luna din an vine cu o serie de provocari pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Horoscop tiganesc aprilie 2017

PUMNAL – BERBEC: Nativii acestei zodii stiu ce vor inca de la inceputul lunii. Vor trai pe picior mare, insa trebuie sa fie atenti la oamenii care se strecoara in viata lor si vor sa le strice planurile.

COROANA – TAUR: Nativii zodiei Coroana vor fi in priza toata luna. Se vor plimba peste tot, vor da telefoane peste telefoane, vor schimba idei cu persoane importante si vor primi banii promisi.

SFESNIC – GEMENI: Gemenii din zodiacul tiganesc se vor confrunta cu cateva blocaje. Se va da o batalie teribila in sufletul lor, mai ales la inceputul lunii.

ROATA – RAC: Nativii zodiei Rac din horoscopul tiganesc au parte de tot felul de momente care mai de care mai incitante. Luna aprilie va declansa in ei acel zvac pe care il credeau pierdut. Isi vor schimba viata radical.

STEA – LEU: Leii trebuie sa fie foarte atenti la felul in care comunica in aceasta luna. Pana la jumatatea lunii este recomandat sa revina la atitudinea lor rezervata.

CITESTE SI: Cum stai cu dragostea in luna aprilie, in functie de zodie

CLOPOT – FECIOARA: Nativii zodiei Clopot vor schimba complet tactica in perioada urmatoare. Isi vor da seama ca trebuie sa le demonstreze celor din jur cum sunt ei cu adevarat fara sa fie nevoiti sa ridice tonul sau sa critice non-stop.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0