Horoscop lunar MINERVA IUNIE 2017 – LEU

Zile bune: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 19, 20, 24, 25, 29 şi 30.

Zile stresante: 2, 3, 7, 12, 15, 16, 22, 27, 28.

Relaţional: 1, 4, 5, 6, 8, 9,10, 11, 17, 18, 21, 23, 24, 25, 26, 30.

Financiar: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 15, 16, 22, 23, 25, 26, 29, 30.

Cum Soarele a trecut Gemeni, în Casa a 11-a, care presupune interacțiune socială și prieteni, să se aştepte ca această influență să îi facă să îşi dorească să se revadă cu cercul de prieteni, pentru a-şi planifica funcțiile sociale, deoarece influența motivațională a Soarelui îi îndrumă pe această cale.

În prima jumătate a lunii va fi o adevărată nebunie, mai ales că au tot felul de idei care de care mai fiabile. Problema este la ce fel de rezultate să se aştepte după punerea lor în practică. Vor trebui să se gândească bine şi abia apoi să se aştearnă pe muncă. Schimbările vor fi, indiferent că le place, că nu le place.

În prima săptămână vor fi aşa cum ştiu ei să fie, bonomi, teatrali, mână largă. Succesul îi învăluie ca un halou perpetuu, iar ei au acum o perioadă foarte bună. Apoi, există în viaţa lor o persoană specială care îi face să se comporte ca nişte adolescenţi aşa că să nu vă mire dacă îi vedeţi transportaţi într-o asemenea stare şi mai ales faceţi-vă că nu vedeţi atunci când se ţin de mână.

În a doua jumătatea a lunii se vor simţi din ce în ce mai obosiţi, dar îi sfătuiesc să nu se lase doborâţi de plictiseală ci să se odihnească, să nu ţină cont de ce spune unul sau celălalt. Devin mai irascibili dar sunt creativi şi ăsta este un lucru bun deoarece îi ţin în priză directă până după 25 iunie, când tot ceea ce vor face va avea girul colegilor sau a prietenilor, numai bine ca până la sfârşitul lunii să pună în practică tot ce şi-au propus.

Relaţional, Leul singuratic este gata de atac. Îi place cineva şi plănuiește cum să dea lovitura de graţie. Să nu-şi facă probleme deoarece se pare că nici persoanei respective nu le sunt indiferenţi, aşa că la… luptă!! Şi să-şi folosească şi mintea pentru asta, că respectivei persoane tocmai asta îi place, felul lor de a gândi lucrurile. Dacă au vreo idee, două, trebuie să gândească într-un mod practic, dar şi romantic ce vor face în mini vacanţa de Rusalii.

Totul ţine de cum ştiu să reacţioneze, iar efectele se vor vedea imediat. Chiar dacă vacanta se termina pe 5 iunie câteva săptămâni de acum înainte, din punct de vedere sentimental, o vor ţine tot în vacanţă. Pentru cei căsătoriţi, luna iunie este o lună de adaptare din mers la noile nevoi de familie – renovări, schimbat parchet, schimbat mobilă, toate vin în cascadă şi nu îşi mai vă capul de treabă. Dar şi când vor termina, nu va mai fi nimeni mai mândri ca ei.

Profesional, ştie toată lumea că sunt poate cei mai buni organizatori şi creatori de strategii, aşa că şi în iunie vor fi solicitaţi să-şi dovedească aceste talente şi o vor face degajat, non şanalant spre surprinderea colegilor care se luptă din greu să găsească soluţii.

Cum spuneam undeva mai sus vor da dovadă de creativitate, ideile lor fiind agreate şi chiar date ca exemplu. Le-aş sugera să fie atenţi cum le prezintă, deoarece modul de prezentare ar putea da un alt sens carierei lor şi lucrurile vor cunoaşte o întoarcere de 180 de grade sau un riviriment care şi pe ei îi va surprinde. Mintea lor uimitoare chiar va face minuni şi le poate schimba viaţa pentru totdeauna, chiar dacă din a doua parte a lunii, romantismul le va coboră un văl peste ochi şi le va înceţoşa mintea.

Financiar pot să spun că oportunitățile îi vor urmări şi dacă îşi vor pune la lucru renumitul lor fler financiar, acestea vor deveni profitabile până la sfârșitul lunii. Pentru unii, câștigurile provin din investiții în mass-media și tehnologie. Ca membru a unor grupuri financiare sau angajat al unei multinaţionale în funcţii de conducere, fluxul banilor va creşte simţitor.

Mulţi Lei ar putea realiza profit din investițiile în domeniul imobiliar, în construcții sau în domeniul marketingului auto.
Ca sănătate este nevoie de disciplină de fier ca să-şi atingă ţelurile propuse, ceea ce presupune ore fixe de culcare şi de sculare, mese fixe şi poate mersul la sală sau, dacă nu le place sala, câte o plimbare lungă spre seară. Dacă doresc să schimbe ceva, îi sfătuiesc să se apuce de ceva nou – înot, de exemplu.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

0