Horoscop lunar MINERVA IUNIE 2017 – FECIOARĂ

Zile bune: 2, 3, 4, 5, 15, 16, 17, 18, 19, 25, 29.

Zile stresante: 1, 7, 8, 9, 10, 20, 21, 22, 24, 28.

Relaţional: 1, 4, 5, 18, 19, 23, 25, 26, 27, 29, 30.

Financiar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 13, 14, 15, 16, 22, 25, 26, 29, 30.

În general, în luna iunie, pentru aceşti nativi, accentul se va pune pe bugetul pe care trebuie să şi-l echilibreze, mai precis, cum obişnuiesc eu să spun, să înveţe să-şi readministreze bugetul răvăşit de tot felul de cheltuieli ocazionale. Pe de altă parte, dacă au ceva pe suflet, să spună ce au, să nu ezite să vorbească despre asta şi să spună ce anume le place sau ce îi deranjează.

Să fie însă pregătiţi, deoarece lucrurile se pot complica datorită modului în care comunică. Dacă ne gândim un pic, merită să lupţi pentru ideile la care ţii, iar această luptă îşi va arată roadele benefice până spre finalul primei decade. Să folosească această perioadă pentru a crea, pentru a da minţii sale un răgaz să analizeze ce este de făcut, să nu îşi facă griji pentru că nu vor fi probleme, de fapt, majoritatea gândurilor şi ideilor pe care le au sunt chiar bune.

Posibil ca încă de la începutul primei decade să simtă agitaţie şi nelinişte şi în cazul acesta sugerez ca seara, să iasă la plimbare ori de câte ori pot. Dacă va spune cineva ceva despre reorganizare, ei bine, aceasta este specialitatea lor nativă şi vor fi mai mult decât fericiţi să acorde o mână de ajutor unui prieten aflat în impas şi dezordonat pe deasupra. În ultima decadă s-ar putea trezi cu dorul de ducă în suflet şi cu chef de călătorit. Dacă nu sunt în concediu să apeleze cu încredere la mersul pe jos, bicicletă sau, de ce nu, role.

Relaţional ştim că florile și poezia reprezintă romantismul. La fel băile cu bule, uleiuri esenţiale și petalele de trandafir, lumânările pastelate, bomboanele, dar și diverse cursuri de dezvoltare personală. Asta cât nu sunt sunt căsătoriţi, după ce devin cuplu nimic nu va mai fi atât de romantic decât comunicarea simplă, de modă veche. Este lucrul pe care trebuie să şi-l repete mereu în gând.

Dar mai trebuie să înveţe să şi asculte, nu doar să ceară. Efectele pozitive ale acestui act, aparent simplu, vor fi aducătoare de lucruri nesperate, mai ales dacă îl includeţi ca un exerciţiu de rutină în existenţa voastră. Nimic nu este mai minunat decât o plimbare, seara pe străzile încărcate de amintiri, mână în mână! S-ar putea să fie nevoiţi să îşi ajute un prieten care are probleme sentimentale.

Profesional dacă doresc să lămurească ceva şi să aibă o discuţie seroasă cu şeful ar trebui să o facă încă de la începutul lunii pentru că mai devreme sau mai târziu tot vor trebui să lămurească lucrurile. Dacă lucrurile vor rămâne nelămurite, starea lor interioară se va reflecta în calitatea muncii lor, fapt pentru care ar putea fi penalizaţi.

Este asemenea unei rotiţe care începe să scârţâie pentru că nu este unsă. Dacă le lipseşte curajul vor merge din ce în ce mai greu până când se vor pomeni într-un blocaj total. Niciodată nu este prea târziu ca să îndrepţi lucrurile. În a doua parte a lunii, cariera lor va înflori şi va lua avânt! Dacă se organizează vreun concurs cu siguranţă vor primi titlul de ce mai bine organizat angajat.

Financiar lucrurile se derulează direct proporţional cu progresle pe care le fac din punct de vedere profesional. Schimbarea statutului socio-profesional se va reflecta în recompensele băneşti. Marte se va muta după 13 iuie în Casa prietenilor şi posibil să facă o serie de cheltuieli cu aceştia.

Jupiter va reveni în mers normal pe 9 iunie ceea ce va da mai mult dinamism și siguranță deciziilor financiare ale acestora. Să nu-şi asume riscuri inutile, ci să se concentreze pe reducerea datoriilor şi a cheltuielilor.

Sănătatea scârţâie niţel, în sensul că se confruntă cu dureri de spate, de ceafă şi de braţe, se simt ca şi cum s-ar fi bătut, se datorează statutlui îndelungat în faţa calculatorului. Poate nu ar strica o discuţie şi cu un specialist kinetoterapeut.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

0