Astrologii au tras semnalul de alarmă. Suntem deja în „LUNA FANTOMELOR”: „Spiritele nu-și găsesc locul”

În zodiacul chinezesc, fiecare lună, fiecare perioadă de trecere de la o lună la alta poartă o denumire. Începând cu 22 august am intrat în luna fantomelor, perioadă ce va ține până pe 19 septembrie.

Luna fantomelor, o lună a evenimentelor nefericite

Spiritele nu își găsesc locul și au loc tot felul de întâmplări nefericite în această perioadă. Este o perioadă a revoltelor, susțin astrologii.

„Această lună întotdeauna se activează, cum să spun, încep aceste efecte – în luna a şaptea a zodiacului chinezesc. Luna aceasta începe foarte târziu, de data aceasta. Luna Fantomei înseamnă că spiritele care nu-şi găsesc locul se întorc în această lume pentru a-şi găsi un corp. De aceea, vom auzi, este posibil, ceste spirite pot să-şi caute corp în felul următor: toţi cei care sunt predispuşi la morţi violente, de exemplu înec.

Mulţi oameni care s-au înecat în trecut, se spune că spiritele lor nu s-au împăcat cu acest lucru şi acum spiritele lor se întorc în această lună, au mai multă putere şi îşi caută un corp, pot să ia altă viaţă. O să auzim de posibile sinucideri, asta în seamnă mai multe sinucideri, depresii – din 22 august până pe 19 septembrie, iar vârful e pe 5 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 28 august – 3 septembrie 2017. Zodiile primesc ceea ce au sădit

Mare atenţie la înot, nu vă aventuraţi dacă nu sunteţi profesionişti în spaţii neamenajate. Nu, activităţi în apă. Iar pe 5 septembrie se pot întâmpla mai multe accidente decât de obicei. Dacă începe ploaia, nu ieşiţi cu umbrela deschisă.

E bine să o deschizi după ce ieşi din casă. Rufele să nu le scoateţi, să nu le lăsaţi afară din casă, pentru că spiritele rele se pot aciua. Nu vizitaţi persoane în spital, înmormântări. Tinerii şi bătrânii să nu se plimbe la ore târzii”, a declarat astrologul Anca Dimancea.

0