Adio, Stela Popescu!

Horoscop de weekend 21-22 octombrie 2017. Zile pline de evenimente pentru zodii!

Horoscop de weekend 21-22 octombrie 2017Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă:  Ai impresia că ești înconjurat de mincinoși și de oameni cu două fețe, de care vrei să stai departe, pentru ca nu cumva să îți strice ziua. Nu exagera totuși. Nu poți să ții pe toată lumea la distanță de tine.

Duminică: Este o zi foarte potrivită pentru a-ți rezolva problemele casnice. Ești în largul tău în mijlocul rudelor și prietenilor tăi și ai parte de o zi liniștită.

Taur

Sâmbătă:  Îți lași imaginația să zboare încotro vrea. Libertatea aceasta de gândire este benefică pentru a descoperi o mulțime de idei noi și bune pe care să le folosești ulterior.

Duminică:  Ai multă energie și vrei să faci ceva în casă. Pe de altă parte, te gândești să cumperi și ceva pentru locuința ta, dar ai grijă în ce îți investești banii.

Gemeni

Sâmbătă: Ai parte de câteva clipe de liniște și poți să stai să îți vezi liniștit de ale tale. Te încearcă o oarecare stare de nostalgie, peste care ar trebui să treci cât mai repede.

Duminică:  Discuți fără emoții despre relațiile pe care le ai cu prietenii și cu persoana iubită. Spui tot ce ai pe suflet și vrei să rezolvi micile neînțelegeri apărute în ultima vreme.

Rac

Sâmbătă:  Ai alături persoana iubită care îți dă încredere și care te susține trup și suflet. Poți trece peste clipele mai puțin fericite cu ajutorul acestei persoane.

Duminică:  Este o zi potrivită pentru a discuta cu prietenii tăi despre ce te nemulțumește în relația voastră. Simți că lucrurile s-au mai răcit între timp și vrei să remediezi situația. CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PE HUFF.RO!

0