Adio, Stela Popescu!

Horoscop 2018: Zodiile care își găsesc sufletul pereche în acest an. Dragostea le va schimba viața

Pentru zodiile de mai jos, dragostea plutește în aer. În cursul anului 2018, acești nativi își vor găsi sufletul pereche.

Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în 2018

Taurul este un tip de modă veche atunci când vine vorba de dragoste, o combinație complexă de duritate și sensibilitate. Pentru lumea exterioară, s-ar putea să apară complet opus, dar înăuntru, este un romantic fără speranță care caută “dragostea pentru o viață”. Nevoile sale sunt de bază: vrea un partener stabil, loial, care e afectuos și elegant. De ce, deci, pare atât de greu de găsit?

Pentru un singur lucru: Taurul urăște schimbarea și de aceea nu se grăbește în relații. Odată ce a intrat, este acolo.

Racul este semnul familiei și al copiilor, conducătorul inimii. În timp ce prietenii lor se joacă sau își comandă cocktail-uri, ei sunt ocupați cu alegerea unor nume pentru viitorii copii.

Pentru Fecioară, dragostea poate fi o provocare atunci când se implică standardele înalte. Ca perfecționist al zodiacului, este greu pentru oricine să se conformeze criteriilor sale. Ar prefera să fie singuri decât să se stabilizeze.

Când vine vorba de dragoste, Vărsătorul este o creatură amuzantă. Este un idealist care crede în dragostea adevărată și întotdeauna caută un prieten și un suflet în partener. Pe de altă parte, semnul său îi fac să-țo păstreze independența înverșunată.

Semnul Vărsător este condus de Uranus, planeta surprizelor și mișcărilor bruște.

0