Zodiile care sacrifica totul pentru tine

Multi spun ca in ziua de azi e greu sa gasesti un prieten de nadejde, o persoana care sa iti asculte problemele si sa sara din pat pentru tine chiar si in toiul noptii. Din punct de vedere astrologic, exista 5 semne zodiacale in care iti poti pune increderea oricand: ele vor sacrifica totul pentru tine.

Zodiile care sacrifica totul pentru tine

FECIOARA – In ciuda opiniilor sale critice si a vehementei cu care se exprima de cele mai multe ori, nativul Fecioara ii ajuta oricand pe cei aflati in suferinta. Semnul de pamant are capacitatea de a intelege lucrurile in profunzime, de a gasi cele mai bune si mai putin dureroase solutii la o serie de probleme.

RAC – Nativul Rac, in special barbatul nascut in aceasta zodie, da totul si ceva in plus in dragoste. Langa un barbat nascut in aceasta zodie femeile se simt protejate, iubite, intelese. Sensibilitatea crescuta a acestui nativ si intelepciunea cu care priveste problemele spinoase de zi cu zi il fac un consilier psihologic de mare ajutor.

GEMENI – In dragoste si razboi totul e permis, inclusiv cel mai neasteptat sacrificiu. Nu exista persoana mai dedicata relatiei decat cea nascuta in zodia Gemeni. Chiar daca nu ii place sa isi arate sentimentele, actiunile sale vorbesc de la sine. Nu suporta sa ii vada pe cei din jur in suferinta, insa daca este tradat sau umilit se va razbuna.

BALANTA – Sa ai un prieten Balanta e ca si cum ai castiga la loto. Acest nativ prefera sa sufere in locul celor dragi. Stie sa dea cele mai bune sfaturi, stie sa preia asupra sa necazurile persoanelor la care tine.

CITESTE SI: Horoscop 2017. Zodiile care vor se vor desparti

PESTI – Persoana nascuta in zodia Pesti este extrem de sensibila. O misca dramele celor din jur si face tot posibilul sa le aline suferintele. Acest nativ da totul in dragoste si nu cere nimic in schimb. Asta pentru ca e unul dintre putinii nativi care inca mai crede in dragostea adevarata.

0