Planta vindecatoare, in functie de zodie

Fiecare zodie are o planta vindecatoare, o floare sau o buruiana care ofera energie si vitalitate. Descoper-o pe a ta!

Planta vindecatoare, in functie de zodie

BERBEC SI SCORPION – Paducelul si hameiul

Cele doua zodii sunt guvernate de planeta Marte. Au caracteristici asemanatoare, iar plantele care le face bine sunt paducelul si hameiul. Paducelul le ofera buna dispozitie si ii ajuta in prevenirea anumitor stari sentimentale ciudate. Hameiul ii calmeaza atunci cand sunt in pragul unei crize de nervi.

TAUR SI BALANTA – Vascul si patlagina

Cele doua zodii guvernate de Venus trebuie sa poarte intotdeauna la ele vasc sau patlagina. Aceste plante tin la distanta energiile negative si purifica orice alterare a starii sufletesti.

GEMENI SI FECIOARA – Musetelul si telina

Musetelul este un bun dezinfectant si calmant. Acesti nativi guvernati de Mercur obosesc psihic foarte usor, pentru ca gandesc foarte mult si nu se pot debarasa de anumite obsesii. Asadar, ceaiul de musetel este leacul care ii scapa de durerile de cap cauzate de suprasolicitarea creierului. Telina este recomandata in curele de slabire, mai ales ca Fecioara are o tendinta constanta de ingrasare.

RAC – Salvia

Salvia este planta protectoare pentru nativul guvernat de Luna. Aceasta planta il ajuta la combaterea depresiilor si este recomandata ca afrodisiac.

LEU – Sunatoarea

Nativul Leu, guvernat de Soare, poate tine la distanta vulnerabilitatile cu ajutorul ceaiului de sunatoare. Acesta e eficient si pentru combaterea afectiunilor cardiace, mai ales ca Leul se agita foarte tare.

SAGETATOR – Mugurul de mesteacan

Printre plantele binefacatoare ale lui Jupiter se numara si mesteacanul. Mugurii sai il ajuta pe Sagetator sa tina la distanta gandurile negative.

CAPRICORN SI VARSATOR – Patrunjelul

Printre plantele vindecatoare ale lui Saturn, planeta care guverneaza cele doua zodii, se afla patrunjelul. Este cea mai puternica planta in combaterea starii de anxietate si tine la distanta pofta de dulce.

CITESTE SI: Ce tip de memorie ai, in functie de zodie

PESTI – Brandusa de toamna

Nativul acestei zodii, guvernat de Neptun, isi potenteaza norocul in viata daca poarta cu el aceasta floare. Fie ca este purtata ca accesoriu sau e tinuta in casa, planta il ajuta pe nativul Pesti sa fie mai increzator in fortele proprii.

0