La ce vârstă ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie

Vârsta nu spune totul despre experiența  de viata, de aceea sfaturile astrelor trebuie tratate cu atenție. De asemenea, graba nu e o soluție. O relație de dragul ideii de relație este un lucru nociv psihologic pe termen lung.

Berbec

Tu vânezi momentele frumoase. Temperamentul tău se concretizează în urma multelor experiențe și asta necesită timp. Poți sa te alegi cu o inimă ruptă sau să rupi una dacă te grăbești.  Cel mai bine ar fi să te gândești la căsătorie după ce-ți savurezi și ultimele nebunii din intervalul 20-30 de ani.

Taur

Fiind o zodie de pământ, taurul caută stabilitate, caută un cămin. Un alt as pe care îl are în mânecă este faptul că, deși iubește intens, turul nu își va pierde capul ușor. Știe bine ca abia după 30 de ani deține maturitatea necesară pentru căsătorie și întemeierea unei familii.

Gemeni

Ca sa nu amețim dualitatea astrală a gemenilor, o spunem direct. 35 de ani. Nu mici sunt șansele ca nativii gemeni să aibă parte de mai multe ori de căsătorie. Divorțul este o soluție, dar aveți grijă la copii…Ei nu au greșit cu nimic.

Rac

25 de ani e o vârstă frumoasă. Familistul din tine se va bucura poate chiar și de strănepoți. Ai, într-adevăr, de furcă cu ușoara ta instabilitate emoțională. Judecând însă după cât de greu te hotărăști când alegi, presupunem că un om răbdător îți va fi alături să treceți împreuna prin toate.

Leu

Nu e greșit că vrei să îți cunoști toată jungla înainte de a face alegeri, până la urmă ești regele. Căsătoria este o opțiune chiar si după 40 de ani pentru unii lei și nu este din cauza orgoliului. Cu atât mai mult, până la o vârstă mai înaintată, orgoliul se disipă.

Fecioară

Nativii acestei zodii știu când și cum să apeleze la malițiozitate. Fecioarele cam au impresia că le știu pe toate și sunt șanse mari sa facă pasul căsătoriei intre 21 si 27 de ani. În orice caz, ar fi mai bine sa o facă între 27 și 29.

Balanță

Ne surprindeți pe toți. Nativii balanță nu visează în stil mare. De multe ori lucrurile simple reprezintă motiv de fericire și stabilitate. Între 20 și 25 de ani balanțele pot face familie mare cum alții nici nu visează.

Citește și: Horoscop sex: Secrete ascunse in functie de zodie

Scorpion

Înțepători, posesivi…Au toate șansele să creadă că nu se vor potrivi cu nimeni. E o decizie înțeleaptă să lase ceva mai mult timp să treacă. Poate pe la 37 de ani au pregătirea necesară întemeierii unei familii.

Săgetător

Jucăușii horoscopului își fac de cap în adolescență. Aceasta îi face apți pe la 25 de ani să spună „Da”! Cu scorpionii viața e interesantă, ei aducând mereu ceva nou în relație, dar să ne jucăm cu grijă!

Capricorn

Rece și loiali. Incitant, am spune. Capricornii  pot să-și țină jurământul din fața altarului o viață întreagă!  Și asta chiar începând o căsnicie din primii ani de după 20. Important e să existe alături acea persoană care să aibă multă răbdare.

Vărsător

Calea greșită e ușor accesibilă vărsătorilor. Dorința de a fi unici îi poate pune la un moment dat în situații imposibile. S-ar putea să nu se căsătorească niciodată. Sau poate ca 40-50 de ani e o vârstă la care putem vorbi de maturitate la vărsători.

Pești

Peștii urăsc să fie singuri. Pe de cealaltă parte, le place să-și urmeze visele. E o cursă cursă greu de oficiat pe cele două culoare. În cazurile fericite, la 26 de ani se pot așeza liniștiți la casa lor. Altfel, e necesară o sortare bună a priorităților.

0