Cupluri de zodii care se vor despărți până la toamnă

Toamna se numără bobocii și noile începuturi. Vara aceasta, anumite cupluri de zodii își vor da seama că nu au niciun viitor împreună. Iubirea va muri pentru ele încet și sigur.

Cupluri de zodii care se vor despărți în perioada următoare

1. BERBEC & FECIOARĂ

Berbecul și Fecioara pot face o serie de compromisuri, însă până la un punct. Acești nativi sunt extrem de orgolioși, iar impulsivitatea Berbecului nu face casă bună cu răbdarea și spiritul tacticos al Fecioarei.

2. BALANȚĂ & SCORPION

Persoanele născute în aceste zodii, care formează momentan un cuplu, au toate șansele să se despartă vara aceasta. Lucrurile se precipită foarte mult în relația lor.

Balanța își dă seama că nu mai are răbdare cu schimbările de atitudine ale Scorpionului, nativ care vrea să fie veșnic în centrul atenției.

3. RAC & FECIOARĂ

Nici nativul Rac și nativul Fecioară nu au un viitor promițător împreună. Norii negri se adună deasupra căminului lor conjugal.

Racul are toate șansele să își găsească o nouă dragoste, în timp ce Fecioara va tinde să nu se mai implice în vreuna, cel puțin câteva luni de acum înainte.

CITESTE SI: Cele trei zodii care nu știu să piardă

CITESTE SI: Cele doua zodii care vor primi lovituri de la viata vara aceasta

4. LEU & VĂRSĂTOR

Leul și Vărsătorul au multe puncte comune în dragoste, însă nevoia de a fi în centrul atenției îi desparte înainte să înceapă ceva serios și frumos.

Vărsătorul este visător și extrem de muncitor, pe când Leul e foarte invidios pe ce realizările partenerului de viață. Leul nu acceptă ca persoana iubită să fie mai sus pe scara socială.

0