Cele mai puternice combinatii numerologice

Exista anumite numere karmice, care se tot repeta. Care este semnificatia lor? Care sunt cele mai puternice combinatii numerologice?

Mihai Voropchievici: Cele mai puternice combinatii numerologice

“11, 22, 33 si celelalte care nu se uziteaza in numerologie sunt numere karmice. De la 44, 55, 66, 77, 88 si 99. Daca vezi o masina in fata ta cu 77 sau ceva asemanator e un semn karmic. Cunoastem notiunea de 1 pana la 9. 1 inseamna initiativa, curaj, actiune. Cand vezi multi de 1 iti da o forta, este cifra ziditorului, 1 este Dumnezeu.

Ce mesaj iti transmite Divinitatea daca vezi cifre repetitive

Daca este ora 11 si 11 minute, sunt 4 de 1. Daca le vezi repetitiv, e o datorie karmica pentru tine. Trebuie sa ai mai multa initiativa, sa te iubesti pe tine si sa ii iubesti si pe cei de langa tine. Acesta e mesajul pe care il primiti daca vedeti numarul 1 repetitiv.

22 – inseamna dragoste, afectiune. 2 este mai sensibil, asteapta sa fie cucerit, mai ales partea feminina. Trebuie sa iesi din anonimat.

33 – 3 este comunicarea. Trebuie sa te exteriorizezi, sa ii lasi pe ceilalti sa descopere bogatia sufleteasca din tine.

44 – Datoria karmica daca vezi multi de 4 este construirea unei temelii pe care sa te bazezi, sa creezi.

55 – Trebuie sa treci la actiune. E cifra negustorilor, a oamenilor de afaceri.

66 – Trebuie sa te trezesti la viata, sa te trezesti la realitatea, sa iti trezesti sufletul, sa iubesti. 6 nu este cifra Fiarei asa cum se vehiculeaza. 6 e armonia.

77 – Pe de o parte este foarte bine, pe de alta parte foarte rau. 7 este o cifra magica. Ceva interesant se va intampla.

88 – Trebuie sa inveti sa faci bani. Daca vezi aceste cifre, e semn ca nu stii sa faci bani, ca trebuie sa actionezi. Un om de afaceri care nu au in telefon cel putin o cifra de 8 nu va avea succes.

CITESTE SI: Numerologie: Ce semnifica numarul casei?

99 – 9 e Omega, sfarsitul. Trebuie sa te pregatesti, chiar daca ai trecut prin hopuri, pentru ca vin noi inceputuri”, a dezvaluit Mihai Voropchievici in emisiunea “Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

0