Cele 3 zodii care vor avea un Dragobete trist

3 semne zodiacale vor avea parte de un Dragobete destul de posomorat.

Cele 3 zodii care vor avea un Dragobete trist

TAUR – Nativul zodiei Taur culege ce a semanat in relatie. Este pus in fata unei situatii pe care a vrut sa o amane. Anul a inceput fructuos din punct de vedere amoros, insa sfarsitul acestei luni nu este unul tocmai placut. Risca o despartire furtunoasa si asta din cauza faptului ca nu renunta la orgoliu. Trebuie sa invete in urmatoarea perioada sa abordeze altfel lucrurile in relatie.

VARSATOR – Nativul zodiei Varsator si-a tot plans de mila in ultimele luni pentru esecurile amoroase. Ziua de 24 februarie va fi una destul de neplacuta, mai ales ca va fi inconjurat numai de cupluri. Varsatorul trebuie sa isi asume greselile facute in relatiile anterioare, sa pluseze doar atunci cand trebuie, sa nu mai ignore dorintele persoanei iubite. Luna februarie il va invata o serie de lucruri. In urma lectiilor primite, din martie se va face lumina intr-o serie de aspecte care erau destul de vulnerabile.

CAPRICORN – Capricornul, pe cat de bine a inceput luna, pe atat de prost pare sa o termine. Discutiile in contradictoriu din cuplu nu sunt deloc de bun augur. Este tentat sa isi impuna mereu punctul de vedere si nu o face in cel mai placut mod de cele mai multe ori.

CITESTE SI: Top 3 zodii care primesc multa iubire de Dragobete

Are parte de multe transformari spectaculoase si va trece printr-o perioada destul de complicata din punct de vedere sentimental. Acest nativ va fi nevoit sa faca tot posibilul sa isi recunoasca greselile in iubire ca sa isi poate asuma viitoarea relatie altfel.

0