3 zodii care vor suferi mult toamna asta. Ghinioane la tot pasul!

Toamna bate la ușile noastre, iar din păcate pentru 3 zodii ghinionul va fi la tot pasul.

Berbec

Vezi aici horoscopul lunar pentru zodia BERBEC

Nu e deloc liniste pe niciun plan in viata ta. Simti ca totul iti scapa de sub control si nu mai razbesti sub niciun chip sa repui lucrurile pe un fagas normal. Proiectele de la munca sunt date peste cap si parca tot ceea ce ai cladit in lunile anterioare se duce de rapa. In viata personala apar discutii din nimicuri si nu iti explici cum de relatia care parea ca merge perfect acum e pe punctul de a se destrama.

Fecioara

Citeste aici horosocpul lunii septembrie pentru fecioară

Toamna aduce multi ghinion si in cazul tau. Intervalul a inceput perfect, insa in curand lucrurile nu vor mai fi la fel de bune ca pana acum. La serviciu, o persoana care pare ca te invidiaza te provoaca, iti pune bete in roate, astfel incat sa te decredibilizeze in fata sefilor. Din pacate, esti cam cu mainile legate. Se anunta certuri in cuplu si probleme financiare.

Scorpion

Citește aici horoscopul lunii septembrie pentru scorpion

Incepi toamna cu o gripa severa, care se va intinde pe saptamani bune. Din cauza ei vei rata o serie de oportunitati care nu se vor mai intoarce. Ai parte de mult stres, esti nevoita sa refaci unele documente fara de care nu poti merge mai departe intr-un proces. E multa birocratie, iar asta te da peste cap, scrie ele.ro.

Citește horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

0