Uleiul care vindecă infecțiile genitale

De-a lungul vieții, numeroase femei se confruntă cu infecțiile genitale. Pe lângă tratamentele clasice, ele pot apela la unele tratamente naturiste pentru a scăpa de acele probleme supărătoare. Iată care este uleiul care vindecă infecțiile genitale.

Uleiul care vindecă infecțiile genitale

Extractul din arborele de ceai poate fi folosit de femeile care au probleme genitale. Asta pentru că este un antiseptic și un antimicotic ce te ajtă să scapi de problemele ginecologice care pot să apară de-a lungul timpului, indiferent de vârstă.

Candidoza, leucoreea sau cistita se numără printre cele mai comune afecțiuni intime ale femeilor. Cel puțin o dată în viață, ele pot să apară. Din fericire, se pot trata prin diferite mijloace. Spre exemplu, poți folosi extractul din arborele de ceai. Este util în astfel de cazuri.

Cele care suferă de leucoree trebuie să aplice la nivel cutanat în partea de jos a spatelui și a abdomenului un amestec. Este format din două picături de ulei esențial de saro, trei picături de ulei esențial de cimbru indian, ulei vegetal de susan, lavandă, extract din arbore de ceai. Acest amestec trebuie folosit de patru ori pe săptămână.

CITEȘTE ȘI: Ce alimente poti consuma pentru a avea un vagin sanatos

CITEȘTE ȘI: Top 4 tratamente pentru infectii vaginale

Femeile care au cistită au următoarele simptome: urinări frecvente, urina este tulbure. De asemenea, apare senzația de usturime în momentul în care urinează. În astfel de cazuri poate fi folosit un amestec din uleiuri esențiale. Ai nevoie de o picătură de ulei esențial de cimbru, două picături de ulei esențial de trandafir, extract din arbore de ceai, ulei de palmarosa și ulei esențial de saro.

Așadar, problemele intime pot fi tratae cu ajutorul uleiului. Desigur, este indicat să consulți și medicul înainte de a apela la astfel de metode. Asta pentru că specialistul știe cel mai bine care este problema pe care o ai și este în măsură să îți ofere sfaturi în privința modului în care te tratezi.

0