Remediu naturist pentru diabetici

Diabetul este una dintre cele mai frecvente tulburări ale metabolismului. Clasificată ca boală, diabetul e cauzat de nivelul ridicat de glucoză din corp. Deși glucoza este principala sursă de combustibil pentru organism, excesul de zahăr din sânge provoacă serioase probleme.

Remediu naturist pentru diabetici

După ce are loc digestia, glucoza trece în fluxul sanguin, unde e folosită de celule pentru obținerea energiei. Ca glucoza să poată pătrunde în interiorul celulelor e nevoie de prezența insulinei. Insulina e un hormon produs de pancreas, glandă aflată în spatele stomacului.

Dezechilibrul cauzat de producerea insulinei pentru a deplasa glucoza aflată în sânge pune întregul corp în pericol. Pe Internet circulă de câteva zile o rețetă naturistă încercată de un bărbat din afară împotriva diabetului.

Remediul cuprinde multe fructe și apă. Mai mult, este recomandat și persoanelor care vor să slăbească. Pentru această rețetă e nevoie de kiwi, banane, varză mărunțită, mere și apă.

Ingredientele necesare:

– două banane;
– două mere;
– un pumn de varză mărunțită;
– 5 kiwi;
– jumătate de litru de apă plată.

Remediul se prepară foarte ușor. Ai nevoie de un stocător de fructe profesionist în care să introduci toate ingredientele enumerate mai sus. Toarnă apă la final și amestecă bine. Cu acest remediu poți ameliora simptomele diabetului, iar unii spun chiar că elimină definitiv boala.

CITEȘTE ȘI: Tijele de păpădie detoxifică ficatul și colonul, stimulează digestia, ameliorează diabetul, dizolvă calculii biliari

CITEȘTE ȘI: Ce faci daca ai fost diagnosticat cu prediabet?

Bananele conțin magneziu, mineral esențial pentru recăpătarea energiei pierdute peste zi. Bananele sunt recomandate și pentru buna funcționare a pancreasului, organ fundamental în evoluția acestei boli.

0