Cum tratezi cancerul folosind rețeta miraculoasă a lui Valeriu Popa

Valeriu Popa a ajutat multe persoane să se vindece de boli grave. Iată cum se tratează cancerul folosind rețeta lui miraculoasă.

Cum tratezi cancerul folosind rețeta miraculoasă a lui Valeriu Popa

Pentru a trata cancerul de ficat, de pancreas sau cancerul intestinal este recomandat un tratament cu extract apos antitumoral. Sunt recomandate între 3 și 7 cure de câte 40 de zile. Se va face o pauză de 10 zile între ele. Pentru a prepara acest extract apos ai nevoie de două linguri de rădăcină de tătăneasă. Această rădăcină trebuie să fie tăiată în bucăți mici.

Trebuie lăsată la macerat într-un pahar cu apă. Este indicat să stea la macerat de seara până a doua zi de dimineață. Tot de seara până dimineața trebuie să pui la macerat câte o linguriță cu următoarele plante: pulbere de frunze de nuc, pulbere de rostopască, coada șoricelului și mușețel.

A doua zi de dimineață trebuie să fie filtrate ambele macerate. Tătăneasa care rămâne se pune la fiert într-o cană de apă. Se lasă timp de 20 de minute la foc mic, după care se adaugă și celelalte plante rămase după ce au fost filtrate. Totul se lasă la infuzat timp de 15 minute.

Această infuzie se va strecura și se va combina cu celelalte două macerate la rece. Acest amestec trebuie să fie băut de trei ori pe zi. Plantele care rămân pot fi folosite pentru a face comprese. Acestea se vor aplica pe locul afectat.

Valeriu Popa a ajutat numeroase persoane să se trateze de boli grave. A lăsat moștenire mai multe rețete care ajută la tratarea unor boli grave precum cancerul. Una dintre ele este cea de mai sus. Se prepară ușor și se pare că rezultatele sunt incredibile. Este important să se respecte indicațiile de mai sus referitoare la modul de administrare.

Articol BONUS: Bioenergoterapeutul Viorel Pop a dezvăluit cea mai ascunsă CAUZĂ a cancerului: Blochează ficatul

Bioenergoterapeutul Viorel Pop a vorbit despre cancer, cea mai cumplită boală a acestui secol. El a dezvăluit și unele cauze neașteptate ale acestei maladii.

„Aceste afecțiuni, boli, nu au venit din senin”, a spus Viorel Pop la Antena 3. Acesta mai susține că ele au apărut ca urmare a tuturor furiilor și judecăților care ne-au acaparat viața.

”De exemplu, oboseala, nervii și stresul blochează ficatul”, a spus Pop.

Recomandarea bioenergoterapeutul Viorel Pop este aceea să încercăm să ne rezolvăm problemele, să iertăm și „să-l luăm pe Dumnezeu în brațe”, nu să ne compătimim.

Peste un milion de români au fost diagnosticaţi cu o formă sau alta de cancer, iar alte patru milioane de persoane au avut cel puţin un membru al familiei diagnosticat cu această boală, potrivit unui studiu naţional despre impactul pe care îl are această maladie asupra societăţii româneşti, publicat anul trecut.

1


1 comentariu

  1. Pereteanu , 1 iunie 2017 la 17:10

    Tratamente miraculoase pentru vindecarea cancerului nu exista,nu mai influențați oamenii sa se depărteze de doctor ca sa va ajute pe voi sa câștigați bani necinstiți .Sa nu va fie de mirare ca o sa fiți trasi la răspundere in fata legii .