Ce condiment trebuie să consumi ca să scapi de crampele menstruale puternice

Crampele menstruale puternice pot dura până și o săptămână, în funcție de fiecare organism în parte. Multe femei acuză dureri inusportabile când se află la menstruație.

Plante care reduc crampele menstruale

Aceste dureri pot fi ameliorate cu ajutorul unor remedii naturiste la îndemâna oricărei femei. Iată care sunt 3 dintre cele mai eficiente metode pentru a scăpa de crampele menstruale:

1. ADAUGĂ MĂRAR ÎN REȚETELE CULINARE

Mărarul are proprietatea de a combate aerofagia, balonarea abdominală. Este una din plantele folosită pe post de condiment recunoscută de către medici pentru efectele sale benefice împotriva crampelor menstruale. Este bine ca după consumarea unor preparate culinare cu mărar să bei apă rece sau caldă în următoarele 15 minute.

2. COMPOTUL DE ANANAS PREVINE DURERILE ABDOMINALE DIN TIMPUL MENSTRUAȚIEI

Ananasul consumat în fiecare zi din perioada menstruației are rol benefic asupra organismului. Reduce balonarea și previne durerile îngrozitoare de abdomen.

CITEȘTE ȘI: Femeile care pățesc asta după menstruație riscă să aibă CANCER!

Lucruri surprinzatoare despre menstruatie

3. CEAI DE MENTĂ PE STOMACUL GOL PENTRU A REDUCE SÂNGERĂRILE ABUNDENTE

Ceaiul de mentă consumat dimineața pe stomacul gol este numai bun pentru femeile care sângerează mult la menstruație. De asemenea, proprietățile active din această plantă luptă cu tulburările digestive precum enterocolita. Nu consumați în exces ceai de mentă pentru că vă poate relaxa mult prea mult, iar în timpul menstruației este indicat să aveți activitate.

0