Amestecul care îți salvează viața. Rețeta găsită într-o mănstire din Tibet în 1971 se prepară astfel

Rețeta pentru acest amestec a fost găsită în anul 1971 într-o mănăstire din Tibet. Pe lângă faptul că te ajută să previi sau să tratezi anumite afecțiuni, te poate ajuta să scapi și de kilogramele în plus. Ai nevoie de două ingrediente. Iată cum trebuie să procedezi.

Amestecul care îți salvează viața. Rețeta găsită într-o mănstire din Tibet în 1971 se prepară astfel

Pentru a pregăti acest amestec ai nevoie de 350 de grame de usturoi proapăt, decojit. Se zdrobește, după care trebuie amestecat cu 250 de ml de votcă sau alt lichid care conține cel puțin 40 % alcool. Cele două ingrediente se pun într-un borcan care va fi acoperit și depozitat într-un loc răcoros și întunecat, însă nu în frigider. Se va lăsa acolo timp de 10 zile. După cele 10 zile, amestecul se va strecura, iar lichidul obținut, care trebuie să aibă o culoare verzuie, se va pune într-un alt recipeit din sticlă, după care se va lăsa din nou într-un loc întunecat timp de 4 zile. Când amestecul este gata, poate fi consumat.

În prima zi se va consuma o picătură la micul dejun, două la prânz, trei la cină. În a doua zi se consumă patru picături la micul dejun, cinci la prânz și șase la cină. De fiecare dată trebuie să adaugi câte o picătură în plus. Astfel, în a noua, a zecea și a unsprezecea zi vei consuma câte 25 de picături la micul dejun, la prânz și la cină. Apoi se vor consuma câte 25 de picături în fiecare zi, până când amestecul se va termina.

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla daca amesteci hrean cu tuica

CITEȘTE ȘI: Amestecul cu care Irina Loghin a scăpat de gușă. Un truc tare de la doamna muzicii populare!

Acest amestec se va consuma cu 20 sau 30 de minute înainte de fiecare masă. Trebuie să se amestece cu un pahar cu apă. Sau se poate consuma cu lactate în cazul celor care au probleme digestive.

Pentru că amestecul are rolul de a detoxifia organismul, pot să apară anumite simptome neplăcute. Printre ele se numără durerile de stomac, de cap, palpitații, tuse etc. Însă ele trebuie să dispară după 3 sau 4 zile. Dacă apar, înseamnă că amestecul începe să acționeze.

0