Lucruri pe care medicul ginecolog ar vrea să nu le mai faci

Când femeile își aleg ginecologul, ele au în vedere anumite criterii. Însă ceea ce unele femei nu știu este că și medicii și-ar dori ca pacientele lor să cunoască anumite lucruri. Iată care sunt acele lucruri pe care medicul ginecolog ar vrea să nu le mai faci.

Lucruri pe care medicul ginecolog ar vrea să nu le mai faci

1. Nu trebuie să crezi tot ceea ce citești pe internet.

Este bine să te documentezi, însă nu trebuie să crezi orice citești pe internet.

Asta pentru că un specialist îți va spune cu precizie care este problema pe care o ai sau dacă ai într-adevăr o problemă. Tocmai de aceea nu trebuie să crezi tot ceea ce citești.

Sunt multe persoane care cred că suferă de boli grave după ce citesc unele informații de pe internet. Însă, în realitate, după ce merg la medic, descoperă că nu era vorba despre nimic grav.

2. După ce faci sport trebuie să îți schimbi hainele.

Asta pentru că altfel riști să devolți anumite infecții. De asemenea, medicii le recomandă femeilor să folosească lenjerie din bumbac. Asta pentru că lasă pielea să respire.

CITEȘTE ȘI: Cele mai jenante 6 intamplari din cabinetul ginecologic

CITEȘTE ȘI: Cinci lucruri pe care ginecologul nu ti le-a spus despre vagin, insa pe care trebuie sa le stii

3. Este important să îi comunici medicului dacă ai dureri în timpul actului sexual.

Dacă te confrunți cu o astfel de problemă, trebuie să vorbești cu medicul despre ea. Asta pentru că poate fi vorba despre mai multe afecțiuni care au un astfel de rezultat.

Chisturile ovariene, fibroamele, endometrioza, infecțiile vaginale se numără printre cele mai cunoscute și mai frecvente cauze.

4. Nu uita că medicul ginecolog nu este medicul de familie.

De aceea, dacă ai alte probleme legate, spre exemplu, de o răceală sau orice altceva, nu uita că nu cu ginecologul trebuie să discuți.

5. Nu te mai trata așa cum crezi de cuviință.

Dac ai anumite simptome, cel mai bine ar fi să mergi la medic. Nu trebuie să te tratezi după ureche. Ar putea fi vorba despre o altă afecțiune decât cea pentru care iei medicamente.

0