Greșeli pe care le faci când te speli pe mâini. Ai mare grijă! Riști să…

Pentru a avea mâinile curate, frumoase și sănătoase, trebuie să eviți anumite obiceiuri pe care multe persoane le au. Iată care sunt acele greșeli pe care le faci când te speli pe mâini.

Greșeli pe care le faci când te speli pe mâini. Ai mare grijă! Riști să…

Pe lângă faptul că trebuie să ții cont de anumite reguli atunci când te speli pe mâini, trebuie să ai grijă să îți hidratezi pielea.

Dacă pielea ta va intra foarte des în contact su săpunul, atunci nu va mai fi hidratată și va începe chiar să se exfolieze. Tocmai de aceea este indicat să urmezi câteva reguli simple care te vor ajuta nu numai să ai mâinile curate, dar și sănătoase și vor arăta mereu bine.

1. Folosește săpunul antibacterian numai atunci când este necesar. De asemenea, este recmandat să eviți săpunurile care au parfum. Asta pentru că acestea îți vor usca pielea. În plus, vor fi responsabile pentru apariția iritațiilor. Cel mai bine este să folosești săpunuri care conțin ulei de jojoba, aloe vera sau ulei de măsline.

2. Este ideal să te speli pe mâini cu apă caldă. Nu trebuie să aibă o temperatură foarte ridicată. Astfel te asiguri că îți vei proteja mâinile.

CITEȘTE ȘI: Ce secrete ascund uscătoarele de mâini

CITEȘTE ȘI: Mâinile uscate – cauze și remedii eficiente

3. Încearcă să nu îți usuci mâinile cu ajutorul uscătoarelor electrice din băi. O alegere mult mai bună ar fi prosoapele din hârtie.

Dacă vei respecta aceste reguli simple, atunci mâinile tale nu numai că vor fi curate, dar vor fi mereu hidratate. Pielea nu se va exfolia și nu vor apărea alte probleme mai grave.

0