Femeile care pățesc asta după menstruație riscă să aibă CANCER!

Cancerul este boala care capătă cele mai urâte și neașteptate forme. Această afecțiune afectează milioane de persoane și nu ține cont de nimeni.

În ultima vreme tot mai mulți copii și tot mai multe femei cad pradă cancerului. Îți prezentăm câteva simptome care anunță boala, semne la care cu siguranță nu te-ai fi așteptat.

1. Tusea frecventă poate fi semnul cancerului la plămâni, la gât sau la laringe.

Persoanele care tușesc în mod neobișnuit și au febră doar în urma episoadelor de tuse severă e bine să își facă analizele amănunțit.

2. Sângerîrile menstruale după menstruație reprezintă un alt semnal de alarmă care anunță instalarea cancerului.

Când sângerările au loc constant în afara episoadelor ciclului menstrual e posibil ca femeile să se confrunte cu cancer ovarian ori alte forme necunoscute ale bolii.

3. Febra constantă.

Leucemia este un tip de cancer care se dezvoltă în măduva osoasă. Celulele sângelui sunt atacate, producându-se globule albe în mod excesiv.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre varza murată și cancer

4. Pierdere necontrolată în greutate.

Scăparea de kilogramele în plus este visul oricui, însă când pierderea kilogramelor se produce fără ca o persoană să urmeze o dietă sau să facă sport, e un semnal evident că anumite organe precum pancreasul sau stomacul suferă.

5. Durerile articulare pot apărea ca urmare a unei poziții inconfortabile adoptate ore în șir, dar pot anunța și instalarea cancerului osos.

Taguri:
0