5 motive pentru care să fii mândră că ești plinuță

Creșterea în greutate reprezintă o problemă serioasă pentru sănătate, însă în cazul femeilor plinuțe (și nu obeze), aspectul lor fizic poate fi un motiv de mândrie.

5 motive să fii mândră că ești plinuță

Faptul că ai câteva kilograme în plus față de normalul constituției tale nu trebuie să îți dea mari bătăi de cap.

Supraponderabilitatea are anumite avantaje certificate din punct de vedere medical:

1. Femeile plinuțe au oase mai puternice. Carnea depusă pe oase poate preveni osteoporoza. Medicii spun că oasele care cară greutăți sunt mai puternice.

2. Femeile cu forme au o inimă mai sănătoasă. Conform unui studiu publicat în „British Medical Journal”, femeile cu coapse mai lungi au un risc redus de îmbolnăviri cardiace și de deces prematur.

3. Femeile plinuțe par mai tinere. Studii recente realizate în domeniu dezvăluie că acele kilograme în plus, apăsătoare pentru multe femei, stopează vizibilitatea trecerii anilor.

CITEȘTE ȘI: De ce sunt femeile plinute mai bune la pat

CITEȘTE ȘI: Trucul pe care femeile plinute nu il vor afla niciodata de la nutritionisti

Persoanele grăsuțe își ascund ridurile mult mai ușor decât cele „trase la față”.

4. Femeile plinuțe au o fertilitate sporită. Femeile supraponderale au cu până la 72% mai mari șanse să aducă pe lume un copil, spune un studiu britanic.

5. Femeile plinuțe au sâni mai mari. Kilogramele în plus vor face ca sânii să fie mai mari. Sânii sunt formați din grăsime, iar orice exces de acest tip se depune și pe piept.

0