Produse de infrumusetare pe care este bine sa le tii in frigider

Sunt cateva produse de infrumusetare pe care este bine sa le tii in frigider. Afla care sunt ele si de ce este bine sa recurgi la acest truc.

6 produse de infrumusetare pe care le poti tine in frigider

1. Mastile pentru fata. Aceste produse de infrumusetare pot fi tinute in frigider. Mai ales persoanele care se confrunta cu probleme precum iritatiile si roseata dupa aplicarea acestor produse, ar trebui sa incerce aceasta metoda. Este un truc la care poti apela si tu.

2. Parfumul. Este bine sa pui parfumul in frigider pentru ca astfel va fi evitata oxidarea produsului aparuta in urma expunerii la lumina sau la temperaturile mult prea ridicate.

3. Creionul pentru ochi. Daca vei recurge la acest truc, atunci iti va fi mult mai usor sa aplici creionul pentru ochi. Acesta se poate topi, in ciuda faptului ca este tinut la temperaturi normale. Iar daca il vei pune in locuri in care temperaturile sunt ridicate, atunci se va topi cu siguranta. De aceea este bine sa il tii in frigider, oricat de neobisnuit pare lucrul acesta.

4. Cremele pentru ochi. Daca vrei sa scapi de cearcanele suparatoare, atunci ai putea incerca acest truc. Daca vei pune cremele de ochi in frigider, atunci temperatura scazuta a cremei va duce la strangerea vaslor de sange. Rezultatul? Cearcanele dispar, iar inflamatia din jurul ochilor va fi redusa.

5. Rujul. Ca in cazul creionului pentru ochi, este bine sa tii rujul sau balsamul pentru buze in frigider. Astfel, aceste produse nu se vor topi. In plus, va fi mult mai usor sa le aplici. Asta pentru ca textura lor va fi mai putin cremoasa.

6. Cosmeticele facute doar din ingrediente naturale. Aceste produse ar trebui tinute in frigider tocmai pentru ca sunt facute din ingrediente naturale. Astfel, isi vor pastra proprietatile si vor fi tinute la distanta de microbi si bacterii.

Articole pe aceeasi tema:

Trucuri de machiaj care te vor ajuta

4 trucuri de frumusete pentru un ten perfect

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta