Produse de la care cărunțești

Multe femei se plâng de faptul că le ies fire de albe înainte de vreme. Nu există o vârstă standard la care oamenii cărunțesc, însă de cele mai multe ori acest fenomen apare la vârsta a treia. Există situații când, abuzul de anumite produse sau chiar stresul provoacă apariția firelor albe.

Dr. Oz a dezvăluit care sunt produsele de la care cărunțești

Celebrul medic Oz spune că există mai mulți factori care declanșează albirea părului.

Culoarea părului este dată de melanocite, celule care produc melanina, pigment ce colorează părul.

Dr. Oz susține că procesul albirii părului începe în mod natural după vârsta de 40 de ani. Există și persoane care albesc în cap de la 20 de ani, iar acest lucru poate fi cauzat din motive genetice. Părinții care au cărunțit de la vârste fragede au toate șansele să aibă copii care se pot confrunta cu această probleme timpuriu.

Din păcate, nu se poate face mare lucru pentru prevenirea albirii părului. Stresul este principala condiție care depigmentează firele de păr. Însă nu e suficient să fii stresat ca să îți apară peri albi, spune același medic.

Băuturile energizante care conțin foarte multe chimicale sau anumite sosuri din comerț afectează celulele care produc pigmentul amintit mai sus. De asemenea, persoanele care fumează riscă să cărunțească mai repede față de nefumători.

CITESTE SI: Masca de par pentru volum, cu miere si banane

CITESTE SI: Cel mai bun amestec pentru par deteriorat

În multe cazuri, fumatul este asociat cu stresul excesiv, cu oboseala, cu bătăile de cap zilnice. Fumătorii cred că prin acest viciu vor scăpa de stres, însă adevărul este diferit. Cu cât se fumează mai mult, cu atât nivelul stresului crește.

De asemenea, expunerea îndelungată la razele ultraviolete și la un mediu poluat produce cărunțirea înainte de vreme.

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta