DIETA SEXY. Ce trebuie să mănânci ca să arăți precum Kim Kardashian

Formele ei voluptuoase au înnebunit întreaga planetă. Nu doar operațiile estetice au făcut-o atât de sexy, ci și stilul de viață de care se ține cu religiozitate. Kim Kardashian are un regim alimentar care nu implică alimente exotice pentru a arăta bine, ci produse pe care și le permite orice femeie.

Dieta sexy a lui Kim Kardashian

Kim Kardashian a provocat numeroase controverse cu posteriorul său, majoritatea criticilor spunând că este efectul injectării de silicon. Vedeta susține că operațiile estetice nu te fac să arăți bine dacă nu sunt însoțite de o dietă săracă în carbohidrați.

Starul reality-showului “Keeping Up with The Kardashians” susține că meniul ei zilnic include alimente și rețete accesibile oricărei femei. Pe lângă acestea, vedeta mai face și sport.

“În fiecare dimineață mănânc albuș de ou cu avocado și o felie de pâine de grâu. La prânz, ador să savurez o salată, iar pentru cină optez să consum risotto sau paste”, declară vedeta.

CITESTE SI: Dieta ieftina cu iaurt. Slabesti pana la 5 kilograme in 10 zile!

CITESTE SI: Dieta cu hrean! Slabeste si fii sanatoasa!

Nutriționiștii susțin că vedeta are un regim sănătos, mai ales pentru introducerea avocado în meniu. Fructele de avocado au proprietăți antioxidante puternice. De asemenea, protejează ficatul împotriva cirozei și distruge celulele cancerului oral.

Fructele de avocado, consumate cu frecvență de Kim Kardashian, cresc nivelul colesterolului bun din organism și îl inhibă pe cel negativ.

Dacă mănânci avocado, vei ține la distanță și bolile cardiovasculare, întrucât acest aliment miraculos repară arterele și ajută la fluidizarea tranzitului sanguin în organism.

0