Supa delicioasă care te ajută să slăbești într-o săptămână. Se prepară așa

Dacă te întrebi cum poți să slăbești într-o săptămână, atunci ai putea încerca o dietă cu supă. Iată cum se prepară și care sunt beneficiile pe care le aduce organsimului.

Supa delicioasă care te ajută să slăbești într-o săptămână. Se prepară așa

Supa aceasta, pe lângă faptul că te ajută să scapi de kilogramele nedorite, are rolul de a îmbunătăți metabolismul. De asemenea, elimină toxinele acumulate la nivelul organelor.

Țelina este unul dintre ingredientele principale. Este o legumă foarte utilă în cazul celor care vor să piardă kilogramele în exces. După ce sonsmi țelină apare senzația de sațietate, motiv pentru care vei mânca mai puțin. Iată cum se prepară acestă supă.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 4 bucăți de țelină
– cinci cepe
– 400 – 500 de grame de varză
– verdeață (o legătură sau două, în funcție de preferințe)
– 5 roșii
– 2 morcovi
– 2 ardei
– condimente în funcție de preferințe

Varza, morcovul, ceapa și țelina se vor tăia. Roșiile se vor pune la fiert și apoi se vor decoji, după care se pun în blender.

CITEȘTE ȘI: Vrei să slăbești? Dieta călugărilor de pe Muntele Athos te poate ajuta

CITEȘTE ȘI: Dieta cu supă de varză – scapă de kilogramele nedorite în 7 zile!

Pune un litru de apă într-un recipient, după care adaugă legumele, mai puțin ceapa. Acesta va fi pusă la călit în ueli de măsline. După aceea, se va pune în apă, alături de celelalte ingrediente. Adaugă condimentele și fiebe totul la foc mic. Așteaptă 10 minute, după care poți adăuga și verdeața. La final, stinge aragazul și așteaptă ca supa să se răcească. După aceea poate fi servită.

Dieta aceasta trebuie urmată cel puțin o săptămână. Este important ca în timpul dietei să nu se consume zahăr, carne procesată, alcool sau prăjeli.

Supa aceasta nu numai că te va ajuta să slăbești, dar îți va întări și metabolismul. De asemenea, reglează digestia și te scapă de o problemă cu care se confruntă multe persoane: retenția de apă.

0