A slăbit 82 de kilogame după ce a renunțat la un singur lucru. Bărbatul ăsta e un exemplu pentru femeile care vor să dea jos grăsimea

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a devenit un real model pentru toate femeile care vor să slăbească. Steve a reușit să dea jos 82 de kilograme renunțând la un singur lucru.

A dat jos 82 de kilograme ca prin minune

Motivul pentru care bărbatul nu reușea să slăbească deloc era consumul de zahăr. Întrucât nu a putut să renunțe de tot la dulce, a făcut un compromis. Nu a mai băut deloc acea băutură carbogazoasă maronie, extrem de populară.

A înlocuit sucul respectiv cu fresh-uri din fructe și legume și, numai într-o săptămână, a dat jos 3 kilograme.

CITEȘTE ȘI: Răzvan Ciobanu i-a mărturisit lui Teo cum a slăbit, de fapt: „Orice obez vine și-mi spune”

Steve cântărea 172 de kilograme, iar acum are cu 82 mai puțin grație renunțării la acea băutură plină de zahăr și chimicale periculoase pentru sănătate.

Mai mult, a început să meargă pe jos câte 2-3 ore pe zi ca să-și pună organismul în funcțiune. A ajuns să bea, treptat, până la 3 litri de apă pe zi, el care nu a băut apă aproape niciodată.

Dimineața consuma cafea cu ghimbir, iar la prânz opta pentru salate cu pui, dar fără sos de maioneză, un alt produs la care a fost nevoit să renunțe.

Așadar, se poate! Crezi că această soluție este eficientă pentru a slăbi?

0