S-a îngrășat din cauza stresului. Timp de câteva luni, a băut acest suc de două ori pe seară și a dat jos toată grăsimea

Mădălina este o tânără ca oricare alta. Din cauza stresului, în ultimul an a reușit performanța negativă de a se îngrășa.

A dat 12 kilograme în două luni

Nu mai credea că va reuși vreodată să ajungă la silueta ei anterioară. Cele 12 kilograme acumulate îi făceau zilele negre.

A vorbit cu prietenele ei, care au reușit să slăbească, și a încercat să bea în fiecare seară două pahare cu suc de afine, a câte 200 de mililitri fiecare.

Pe timpul zilei consuma doar fructe și legume. Legumele le pregătea la abur, la fel și cartofii. A reușit să se lase și de fumat în tot acest timp, descoperind hrana sănătoasă, cea pe care a ignorat-o în ultimele 12 luni.

Dimineața consuma un iaurt fără grăsimi cu pâine prăjită sau o omletă cu ierburi aromate, uar la prânz se delecta cu o supă de roșii sau o supă cremă de legume.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Cătălin Crișan 32 de kilograme. Cele 3 lucruri pe care femeile NU LE FAC

Cum a slăbit Gabriela Cristea 16 kilograme pe vremea când prezenta un reality-show matrimonial

Din când în când, peste zi, își amintea să bea suc de afine, cel despre care aflase că luptă cu grăsimile. Chiar și astăzi, la 2 luni după ce a dat jos 12 kg, continuă să bea suc de afine.

„Este excelent și pentru ten. Am observat că acest suc chiar întinerește. Dacă știam, îl introduceam în dieta mea din momentul în care am observat că mă îngraș”, susține tânăra.

0