Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme? Evită cât poate acest aliment

Frumoasă și mereu pozitivă, Andreea Esca este una dintre vedetele pe care nu ai cum să n-o remarci. Puțină lume știe că prezentatoarea de știri care a făcut istorie în televiziunea postdecembristă s-a luptat cu kilogramele în plus. A reușit să dea jos 9 kilograme adoptând un regim alimentar sănătos.

Cum a slăbit, de fapt, Andreea Esca

De la 64 de kilograme a trecut la 55, la o înălțime de 1,62 metri. Vedeta a dezvăluit rețeta ei de slăbit. “Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie. Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul ştirilor.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în 14 zile? Varianta care nu ți-a trecut prin cap

Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat.

Din pacate, însă, nu vă pot da reţeta. Si atunci vă doresc să o gasiţi, să stiţi că, dacă veţi face, daca veţi trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului”, a declarat Andreea pentru Libertatea.ro.

0