Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în 14 zile? Varianta care nu ți-a trecut prin cap

Anamaria Prodan este una din cele mai carismatice figuri mondene de pe plaiurile mioritice. Celebra impresară a cucerit masele prin carisma ei și, deși totul părea roz în viața ei, vedeta s-a confruntat cu probleme care macină orice femeie: kilogramele în plus.

Anamaria Prodan dezvăluie rețeta succesului în materie de slăbit

Hotărâtă și determinată așa cum o știm, Anamaria s-a pus pe fapte mari și a reușit un adevărat record personal. A dat jos 15 kilograme în două săptămâni printr-o metodă la îndemâna oricui.

Dieta pe care a adoptat-o nu doar că topește grăsimea, dar este benefică și pentru sănătatea tenului, conform propriilor declarații. „Eu dacă îmi propun ceva nu-mi stă nimic în cale! E o dietă prin care toți sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curățat tenul, am slăbit frumos.

CITEȘTE ȘI: Cum a slabit Lidia Fecioru 30 de kilograme in doar 7 luni

CITEȘTE ȘI: Cum a slabit Minodora 22 de kilograme. Dieta care e la indemana oricui

Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ghimbir, cu portocale sau sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, iar în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Și apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam în frigider”, a mărturisit Anamaria Prodan într-o emisiune tv.

0