Ce condiment te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus

Ca sa scapi de kilogramele in plus, este bine sa faci sport si sa mananci sanatos. Insa, pentru a ajunge mai repede si mai usor la silueta la care visezi, ai putea sa incluzi in alimentatia ta chimion. O singura lingura de chimion pe zi te poate ajuta sa scapi de 13 kilograme intr-o luna. Ce poti face pentru ca acest condiment sa te ajute sa slabesti?

Cum te ajuta chimionul sa slabesti pana la 13 kilograme intr-o luna

In urma unui studiu facut la Universitatea de Stiinte Medicale din Iran s-a ajuns la concluzia ca persoanele care consuma chimion in fiecare zi, timp de 30 de zile, pot slabi pana la 13 kilograme. La studiu au participat 88 de femei cu exces ponderal. Participantele la studiu au fost impartite in doua categorii. Femeile din fiecare categorie au avut o alimentatie sanatoasa si echilibrata. In plus, nu consumau mai mult de 500 de calorii pe zi. Singura diferenta era ca femeile dintr-o categorie consumau zilnic chimion. Amestecau o lingura de chimion cu 140 de grame de iaurt. Il mancau dimineata, pe stomacul gol. Celelalte femei consumau iaurt, insa nu adaugau si condimentul acesta in alimentatia zilnica.

In cazul femeilor care au consumat chimion s-a observat ca au slabit mai multe kilograme decat celelalte participante. Au slabit cu aproximativ 6 kilograme mai mult decat femeile care nu au inclus in alimentatia zilnica si chimion. Au scapat de 14.64 % din grasimea corporala, comparativ cu celelalte care la sfarsitul studiului aveau cu numai 4.91 % mai putina grasime corporala.

Chimionul are mai multe beneficii. Spre exemplu, previne retentia colesterolului in corp. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care te ajuta sa slabesti. Accelereaza metabolismul si de aceea te ajuta sa scapi de kilogramele nedorite si sa ajungi la silueta la care visezi.

Ai putea incerca aceasta metoda daca iti doresti sa slabesti. Insa, pentru a ajunge la rezultatele dorite, este bine sa ai o alimentatie sanatoasa si echilibrata si sa faci sport.

Articole pe aceeasi tema:

Cura de slabire cu iaurt si tarate. Micul dejun care iti salveaza silueta

Cum poti slabi cu ulei de cocos

0