Amestecul care te ajută să slăbești în 72 de ore

Te întrebi cum poți să scapi de kilogramele în plus într-un timp scurt? Ai putea consuma un amestec ce te va ajuta să slăbești fără efort. În plus, înlătură toxinele acumulate la nivelul ficatului. Iată cum se prepară amestecul care te ajută să slăbești în 72 de ore.

Amestecul care te ajută să slăbești în 72 de ore

Pentru a pregăti acest amestec ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 6 căni de apă
– 3 lămâi
– 5 tulpini de țelină
– 1 cană de pătrunjel (trebuie să fie tocat)

Tot ce trebuie să faci pentru a prepara amestecul este să pui toate ingredientele în blender. Lasă-le se amestece bine. Când totul este gata, poți consuma acest amestec.

Este indicat ca acest amestec să fie consumat de trei ori pe zi. În plus, trebuie să fie evitate mesele grele. Încearcă să mănânci cât mai sănătos. În plus, este foarte important să te hidratezi. Bea suficientă apă pe parcursul zilei. Și, după numai 72 de ore vei scăpa de toxinele de la nivelul ficatului. De asemenea, vei scăpa de o parte din kilogramele în plus.

CITEȘTE ȘI: Supa delicioasă care te ajută să slăbești într-o săptămână. Se prepară așa

CITEȘTE ȘI: Cum te ajută frunzele de nuc să slăbești

Atunci când în organism se acumulează toxinele, ficatul nu mai funcționează așa cum trebuie. Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie să acorzi atenție alimentației și să consumi alimente care au rolul de a înlătura toxinele din corp.

Băutura aceasta poate ajuta la eliminarea toxinelor. În plus, accelerează metabolismul și astfel sprijină procesul de slăbire.

Dacă vrei să slăbețti și să îți cureți corpul de toxine, poți încerca și tu acest amestec. Se prepară rapid, din ingrediente pe care le găsești cu ușurință. După 72 de ore ficatul tău va fi curățat. În plus, te va ajuta și să pierzi câteva kilograme.

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta