Tot ce trebuie sa stii despre marirea buzelor

Buzele pline si senzuale sunt noua tendinta a momentului. Vedetele apeleaza la aceasta tehnica, iar multe femei experimenteaza marirea buzelor pentru o noua infatisare.

Procedeul de marire si remodelare a buzelor nu necesita spitalizare, insa are riscurile sale. Fiecare femeie care vrea sa aiba niste buze mai pline trebuie sa le cunoasca.

Pentru a nu avea probleme, aceasta procedura ar trebui sa fie facuta numai intr-o clinica specializata.

Cele mai multe dintre riscuri apar din cauza materialului de umplere folosit. Desi au o reputatie proasta, aceste interventii estetice sunt sigure daca sunt efectuate de medici specializati.

Cele mai sofisticate metode de marire a buzelor sunt cele din acid hialuronic. Este o substanta care se gaseste in mod natural in corp si este capabila sa sustina de pana la 1000 de ori propria greutate in apa.

Acest ingredient este prezent si in cremele de ingrijire. Cu toate acestea, cremele cu acid hiluronic nu sunt prea eficiente. Pentru ca nu pot penetra pielea suficient de adanc pentru a se vedea o diferenta majora.

Marirea buzelor cu uleiul de silicon

Din acest motiv, se apeleaza din ce in ce mai des la acidul hialuronic. Dupa cateva luni, acidul hialuronic reuseste sa se retraga, astfel ca nu ramane permament. De asemenea, acest acid poate fi folosit si pentru umplerea ridurilor de pe frunte si din zona ochilor.

Exista si pacienti care apeleaza la marirea buzelor cu ajutorul uleiului de siliconul. Aceasta substanta pentru ingrosarea buzelor poate dezvolta insa niste noduli, la aproximativ 2% dintre pacienti.

Inainte sa apelezi la marirea buzelor, ar trebui sa pui in balanta toate beneficiile si pericolele la care te poti expune. Intotdeauna mergi la medici recunoscuti pentru aceste interventii si evita saloanele cosmetice care sustin ca pot face aceste interventii.

Articole pe aceeasi tema:

Tratamente pentru buze crapate de la Dr. Oz

Cum sa iti faci luciu de buze acasa, din rujul tau preferat

 

0