Ce trebuie să faci cu aspirina ca să scapi de vergeturi

Vergeturile sunt acele urme care rămân după slăbire într-un timp foarte scurt de timp. Aceste linii adâncite în piele provoacă depresie în rândul persoanelor care slăbesc exagerat de mult într-un timp foarte scurt.

Aspirina, sperietoarea vergeturilor

Una dintre metodele de a scăpa de vergeturi implică aspirina. Tot ce trebuie să faceți pentru a spune adio vergeturilor este să diluați aspirină într-o cantitate mică de apă. Această combinație (aspirină + apă) trebuie combinată apoi cu ulei de măsline cald. Două lingurițe de măsline sunt suficiente pentru prepararea tratamentului. Pasta se aplică direct pe piele și trebuie lăsată la acționat vreme de 20-25 de minute. Clătiți apoi pielea cu apă călduță. Masca trebuie aplicată o dată pe zi timp de aproximativ 7 zile.

E important ca la prepararea acestor soluții să administrați și vitaminele E și C, pe care le găsiți în capsule, în farmacii. Această combinație naturistă hidratează și reface pielea, redându-i elasticitatea. Este recomandat ca pe perioada urmării tratamentului să faceți sport. În timpul antrenamentelor veți elimina colagenul, contribuind astfel la regenerarea completă a pielii.

Atenție! E bine să nu vă expuneți imediat la soare după aplicarea pastei pe piele. Pielea se poate usca și liniile inestetice devin mult mai vizibile. Dacă doriți să vă relaxați afară, în natură, e preferabil să alegeți un loc umbros.

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de vergeturi cu doar 5 lei

CITEȘTE ȘI: Tratament pentru vergeturi si piele cu aspect de coaja de portocala

Tratamentul nu este recomandat persoanelor care sunt alergice la compușii din care este făcut.

0